За нас

Урбан Стил Инженеринг е мулти-дисциплинарна проектантско-консултантска фирма која преку 20 години опслужува приватни клиенти, државни институции, интернационални агенции, нудејки широка палета на услуги. Инвеститорите на поголеми проекти од областа на архитектура, градежништво и од областа на енергетската ефикасност бараат квалитетен проектант или градежен консултант. Компанијата е изградена со убедување дека сите проблеми може да се надминат, ублажат или решат со примена на соодветна експертиза. Ние се проширивме со внимателно ангажирање на одбрани, искусни и респектирани професионалци од различни профили во проектирањето и градежниот консалтинг. Како резултат, Урбан Стил Инженеринг стана една од препознатливите фирми во регионот.

Историја

Нашата формула е многу едноставна: ние ги ангажираме најдобрите луѓе, ги разбираме барањата и целта на нашите клиенти, а таму каде што сме присатни, комплетно ги превземаме проектите во свои раце. Без разлика колкава е нашата улога во проектот, мала или голема, наша задача е да ги надминеме очекувањата на клиентот на секој можен начин.

Нашето минато е дефинирано со успешни проекти. Нашата иднина е дефинирана со успехот од секој Ваш следен проект.

Сертификати

Проектирање
Лиценца А - Издадена од Министерство за Транспорт и Врски на РМ

Надзор
Лиценца А - Издадена од Министерство за Транспорт и Врски на РМ

Ревизија
Лиценца А - Издадена од Министерство за Транспорт и Врски на РМ

Изведба
Лиценца Б - Издадена од Министерство за Транспорт и Врски на РМ

Урбан Стил Инженеринг работи во согласност со стандардите EN ISO 9001:2015, ISO 45001:2015 и ISO 14001:2015, контролирани од TUV NORD CERT Gmbh.

Награди