Previous slide
Next slide

Проект, Во градба

Тип:
Резиденцијални, Ентериери, Консалтинг
Фаза
Проект, Во градба
Локација:
Попова Шапка, Македонија
Година:
2021
Површина:
1.500 м2
Клиент:
Приватни Инвеститори