Previous slide
Next slide

СТАМБЕНА ЗГРАДА – А2, Ѓорче Петров 6, Скопје

Тип:
Резиденцијални, Ентериери, Консалтинг
Фаза
Проект, Завршен
Локација:
Скопје, Македонија
Година:
2022
Површина:
2.578 м2
Клиент:
Приватни Инвеститори
Во 2019 година, Нашата компанија доби задача да изработи Проектна документација за СТАМБЕНА ЗГРАДА – А2, Ѓорче Петров 6, Скопје. Изработено е Архитектонско решение во согласност со сите стандарди, правилници и локациски услови. Во изработката на проектот, учествуваа најдобрите експерти од оваа област.
При проектирањето, изработени се следните фази: архитектура, конструкции, геомеханика, водовод и канализација, машинство, електрика, сообраќај, БЗР, ППЗ, ИЗИИС, а посебно внимание е осврнато на употреба на нови енергетско ефикасни материјали и технологии од областа на градежништвото.